Έναρξη υποβολής αιτήσεων:«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ» στο πλαίσιο της ΠΡΑΞΗΣ «Ενέργειες Συμβουλευτικής - Κατάρτισης - Πιστοποίησης εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά(mis 5070879)

 

Το ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΒΕΠ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Ενέργειες Συμβουλευτικής - Κατάρτισης - Πιστοποίησης εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά» με κωδικό ΟΠΣ 5070879, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. ΕΥΔ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  763 /03-03-2021(ΑΔΑ: 6ΒΖΗ7Λ7 - ΒΤΦ) Απόφαση Ένταξης. 

 Η Πράξη, αποτελεί μία ολοκληρωμένη προσπάθεια παρέμβασης μέσω της παροχής υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων και δεξιοτήτων όλων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στην Περιφέρεια Αττικής ανεξαρτήτως κλάδου απασχόλησης για την προσαρμογή τους στις αλλαγές της τοπικής όσο και υπερτοπικής αγοράς εργασίας (οικονομικές, τεχνολογικές, περιβαλλοντικές, προσαρμογή σε μοντέλα τηλεργασίας δεδομένων των συνθηκών COVID-19, κ.α.) και στο νέο αναπτυξιακό περιβάλλον της Περιφέρειας Αττικής.

 Το έργο απευθύνεται σε 760 συνολικά εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας ανεξαρτήτως του κλάδου απασχόλησης, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να καταρτιστούν τόσο σε εξειδικευμένες όσο και οριζόντιες ειδικότητες και θεματικές, που δύναται να αξιοποιηθούν από όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως κλάδου απασχόλησης, σχετιζόμενες με τις αναπτυξιακές προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής, με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων τους καθώς και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.

Η πράξη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - EKT) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

 Ημερομηνία ΈναρξηςΗλεκτρονικής Υποβολής:  08/12/2021  . 2021καιώρα 12:00:00.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων θα είναι 08/01/2022  και  ώρα 23:59:00

 Για το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης, πατήστε εδώ